Lucy har altid drømt om at åbne sin egen Bed & Breakfast, og da hun mister sit job overtaler hun sin mand til at tage springet i en lille engelsk by. En ikke helt ukendt landsby for Lucy, men den by hvor hun som barn tilbragte mange somre og har gode minder fra. Der går […]
The post Ribstyvene af Ellen Berry first appeared on Bogrummet.

Lucy har altid drømt om at åbne sin egen Bed & Breakfast, og da hun mister sit job overtaler hun sin mand til at tage springet i en lille engelsk by. En ikke helt ukendt landsby for Lucy, men den by hvor hun som barn tilbragte mange somre og har gode minder fra.

Der går dog ikke længe efter åbningen af deres Bed & Breakfast, at Lucy mister sin mand i en ulykke. At være alene med 2 børn og egen virksomhed er ikke nemt, og sorgen ovenikøbet. Hun kæmper for at komme på benene igen, hjulpet godt på vej af landsbyens beboere. Der er især en beboer, der hjælper i den svære tid, nemlig en dreng Lucy legede meget med som barn i byen, som nu også er blevet voksen. De begynder at se mere og mere til hinanden, og får udvekslet hvad der er sket i deres liv siden de var legende børn i landsbyen. Er det mon muligt for dem begge to at finde lykken og glæden ved livet igen? De har begge så mange gode minder fra barndommens eventyr i landsbyen, hvor især den bygning Lucys Bed & Breakfast har til huse, spiller en stor rolle.

Bogen handler om de oplevelser og slag, man får livet igennem. Om at skifte kurs, når omstændighederne vil det anderledes end først planlagt. Vi får et godt indblik i det at bo i en lille engelsk landsby hvor alle kender alle, og kan følge med i livets op- og nedture. Men her findes også et sammenhold uden lige, hvor ingen overlades til sig selv, hvis der er behov for hjælp. En dejlig feel-good roman.

Lån bogen på biblioteket

The post Ribstyvene af Ellen Berry first appeared on Bogrummet.