Gæsteanmeldelse af Anna Hirsvang Tybring, 11 år
Agent Nul-nørd er tilbage, og hun har en ny mission!
Mission kærlighedskys handler om Siri og hendes nye forelskelse Victor. Hun er virkelig vild med ham, og han er …

Gæsteanmeldelse af Anna Hirsvang Tybring, 11 år

Agent Nul-nørd er tilbage, og hun har en ny mission!

Mission kærlighedskys handler om Siri og hendes nye forelskelse Victor. Hun er virkelig vild med ham, og han er vild med hende.

Historien om Siri og Victor startede i første bog, Mission feriekys, hvor Siri kyssede hans bror, Mathias, og kaldte Victor en GIGA idiot, men siden blev hun forelsket i ham. Efter ferien er det eneste tegn, hun mangler på, at Victor er hendes livs kærlighed, et kærlighedskys, som kun den rigtige prins kan give hende.

Men imens Siri har været på ferie med sin superirriterende familie, er Nete – aka Siris bedste veninde – begyndt at hænge ud med Amalie, som kommer fra Planeten Populær, og MEGA lækre Valde. Da Siri begynder at snakke med Amalie og kommer til at fortælle, hun har kysset Victors bror, begynder tingene at gå galt. Nu må agent Nul-nørd kæmpe for at redde missionen.

Bogen er lidt lang, men dejlig nem at læse. Jeg holder meget af serien om Siri – det er en virkelig god serie, som alle piger burde læse. Især hvis man har en kæreste, men ikke rigtig ved, hvad man skal gøre. Siri er klog, smart, lidt nørdet og virkelig bare klodset. Jeg er spændt på, hvilken mission hun skal på i næste bog. Jeg vil anbefale serien til børn fra 10 år og op.

Læs også vores anmeldelse af første bog i Magnolia-serien, Mission feriekys.

Sandra Schwartz, Mission kærlighedskys, Forlaget Alvilda, 160 sider, maj 2019