For tredje gang blev der fundet en vinder af Årets E-handler indenfor bøger.

Pricerunner har offentliggjort, hvem der er dette års vinder af prisen Årets E-handler 2023. I alt blev der overrakt 22 priser, fordelt på 20 branchespecifikke priser og de to hæderspriser Årets Grønne Butik og Årets Butik. Blandt de 20 kategorier var kategorien Bøgerog i år gik prisen til Saxo.

– Saxo vinder, fordi de inspirerer til gode læseoplevelser med konkurrencedygtige priser og kundeservice, som står klar til at hjælpe videre. Mystery shopping gav især point for det store udvalg og de mange filtre, som gjorde det nemt at finde rundt, lyder det i motivationen.

Det er femte gang, at Pricerunner uddeler Årets E-handler i flere kategorier, og i kategorien Bøger vandt Gucca i 2022 og Tales vandt i 2021 prisen, da Bøger for første gang var en kategori for sig.

I øvrigt var det webshoppen Ditur, der løb med prisen Årets Butik, mens Elgiganten vandt den anden hovedpris; Årets Grønne Butik

Hvordan findes Årets E-handler?
Det er danskerne, der nominerer de butikker, de synes fortjener at vinde. Alle butikker har mulighed for at deltage, og finalisterne findes med afsæt i antal stemmer og anmeldelser fra forbrugerne. Når vi har fundet tre finalister i hver kategori, bedømmes butikkerne gennem Mystery Shopping. Det sker for at kunne bedømme hele købsprocessen og købsoplevelsen. Mystery shopping vurderer den samlede købsoplevelse hos butikken, herunder bæredygtige tiltag, levering og kundeservice.

Kilde: Pricerunner

Foto: LinkedIn/Saxo