En lille dreng på fem år forsvinder fra sin familie, og trods storstilet eftersøgning lykkes det hverken politi eller lokalbefolkningen at finde ham. Drengens familie går i opløsning, og tyve år efter er hans søster stadig meget mærket af fortiden. Hun har taget navneforandring og forsøger på overfladen at føre et normalt liv som gruppeterapeut. […]

En lille dreng på fem år forsvinder fra sin familie, og trods storstilet eftersøgning lykkes det hverken politi eller lokalbefolkningen at finde ham. Drengens familie går i opløsning, og tyve år efter er hans søster stadig meget mærket af fortiden. Hun har taget navneforandring og forsøger på overfladen at føre et normalt liv som gruppeterapeut. Da en yngre mand, en dag dukker op i hendes gruppe og fortæller om forsvindingssagen og beretter om detaljer fra hendes barndomshjem, begynder hun at tro, at han kan være den mistede lillebror. Hun tager hjem og grave i sagen, der begynder at eskalerer.

Sensommerjagt af Anders de la Motte er første bind i Skåne-kvartetten. Hvis de efterfølgende tre bøger holder samme standard som denne, så bliver det noget af en serie. Anders de la Motte formår i den grad at fange sine læsere, dels er det et forrygende plot og dels er skrivestilen fængslende og med et meget behageligt sprog.

Anderledes la Motte er vokset op på en gård i Skåne, helt der ude hvor kragerne vender. Han har en fortid i politiet og i dag er han sikkerhedschef  hos Dell og deres afdelinger i EMEA, Europe, Middle East og Africa. Den spiltide der er på hans mange rejser, bruger han til at skrive…. så der er kun at håbe på at Dell vil sende ham på rigtig mange rejser de næste år, så der kan komme en masse gode bøger ud af det.

Anders de la Motte har modtaget priser for Årets Krimidebut og for Bedste Svenske Krimi.

Lån bogen på biblioteket