Zalando.dk – Én af de mest populære webshops i Danmark Zalando blev stiftet i Tyskland i 2008 og har udvidet til det meste af Vesteuropa siden da.   Zalando er den klart mest populære webshop i Danmark inden for tøj, sko, accessories og andre modeartikler. Zalando er faktisk så populær, at de står for 2,6 % […]

Zalando.dk – Én af de mest populære webshops i Danmark

Zalando blev stiftet i Tyskland i 2008 og har udvidet til det meste af Vesteuropa siden da.  

Zalando er den klart mest populære webshop i Danmark inden for tøj, sko, accessories og andre modeartikler. Zalando er faktisk så populær, at de står for 2,6 % af alle transaktioner på nettet, hvilket vidner om tilfredse kunder, der ofte vender tilbage, når de skal bruge nyt tøj. 

Zalandos store succes kan tilskrives flere ting. Den måske mest vigtige faktor er deres enorme udvalg. De har noget til alle, om det er til mænd, kvinder eller børn. Man kan shoppe hos Zalando som modebevidst kvinde, som en mand, der ønsker billigt, funktionelt tøj eller som børnefamilie, der leder efter gummistøvler til det yngste medlem af familien. You name it, they’ve got it.

Samtidig har Zalando gjort det nemt at shoppe bekymringsfrit i forhold til, om størrelserne passer helt, som de skal, for de har gratis levering og gratis returnering (en gratis returlabel følger med alle dine køb, så du nemt og omkostningsfrit kan sende retur, hvis kjolen for eksempel ikke sidder rigtigt). 

Leveringstiden er hurtig, mellem 2-5 hverdage, og du har 100 dages fuld returret, hvilket virkelig sikrer kunden mod at købe noget, de ikke er helt og aldeles tilfredse med. Zalando modtager de fleste betalingsformer såsom VISA, Mastercard, PayPal, faktura m.fl. 

Zalando har pt. over 1.500 forskellige brands på lager. Der er alt fra Tommy Hilfiger til Vero Moda, ja alle mulige smarte brands inden for herre- og damemode, såvel som børnemode. 

Zalando går op i bæredygtighed og har i den forbindelse skabt et bæredygtighedsmærkat, som visse tøjartikler får, såfremt de opfylder Zalandos krav til dette mærkat. Dermed kan du handle dit tøj bæredygtigt og med god samvittighed, hvis du ønsker dette. 

Zalando har ofte rabatkoder i spil, så hvis du for eksempel abonnerer på deres nyhedsbrev, kan du forvente at modtage en rabatkode med jævne mellemrum, så du kan spare lidt penge på dine køb. 

Zalando har en dejlig nem og brugervenlig app, som fås både til Android og iPhone. Her kan man let filtrere i søgningen, så man kun præsenteres for de størrelser, brands eller typer af tøj, man ønsker sig. 

Zalandos kundeservice er rigtig god. Det er muligt at tage kontakt til Zalando både på e-mail, telefon og via chat, så du aldrig skal vente på at få opklaret et spørgsmål eller på at få hjælp, hvis der mod forventning skulle være et problem med din ordre. 

Hvis du står og mangler en flot gallakjole, en smart polo-T-shirt eller sæsonrigtigt tøj til din søn eller datter, så er det altid en god idé at undersøge, hvad Zalando har, for de har det meste – tilmed til overkommelige priser. Skulle du få købt noget, du ikke er helt tilfreds med, er returneringen dejlig nem og endda helt gratis, ligesom deres fragt. Der er ikke rigtig nogen ulemper ved at gå på opdagelse hos Zalando, så hvad venter du på?