Antropologen Sofie Munk er blevet ansat som privat efterforsker i CJ Consult. Hendes første opgave bliver at hjælpe direktøren for medicinalfirmaet NomoDep Pharma, med at finde ud af, hvem der har sendt ulovligt forskningsmateriale til lægemiddelstyrelsen. NomoDep Pharma er ved at udvikle en pille til kvinder med depression, som mister sexlysten, og Sofie finder hurtigt […]

Antropologen Sofie Munk er blevet ansat som privat efterforsker i CJ Consult. Hendes første opgave bliver at hjælpe direktøren for medicinalfirmaet NomoDep Pharma, med at finde ud af, hvem der har sendt ulovligt forskningsmateriale til lægemiddelstyrelsen. NomoDep Pharma er ved at udvikle en pille til kvinder med depression, som mister sexlysten, og Sofie finder hurtigt ud af, at en ansat hos NomoDep Pharma med ulovlige midler og grove handlinger har forsøgt at fremskynde lægemiddelstyrelsens godkendelse af pillen.

Søster Min er andet bind i serien om Sofie Munk. Første bind udkom i 2016 og hedder Stjålne Liv, man kan dog sagtens læse Søster Min uden at have læst Stjålne liv først.

I Søster Min er der virkelig kælet for detaljerne. Helle Vincentz har virkelig gjort et stort arbejde med research, og beskrivelserne af medicinalbranchen og personerne i bogen er virkelig troværdige. Det er også spændende at læse en krimi, hvor politiet ikke medvirker, men hvor man følger Sofie Munk som ”undercoveragent” og hvordan hun bruger sin uddannelse som antropolog til at gå til sagen med.

Bogen er skrevet i et let sprog, og jeg var ikke længe om at læse den færdig.

Jeg kan virkelig anbefale Søster Min til alle der kan lide en god krimi hvor historien er gennemtænkt og troværdig, og hvor man ikke lige med det samme kan regne ud hvem der er den ”skyldige” og hvorfor denne har handlet som denne har gjort.

 

Lån bogen på biblioteket