Vi har fået en sommerhilsen fra Alex Preuss Bloch i Bog & idé Holbæk, som fortæller om, hvad det er han skal læse i løbet af sommeren.

Jeg skal læse Det ottende liv af Nino Haratischwili, som jo er en lidt stor, men fantastisk georgisk slægtsroman, som handler om de forskellige kvinder i denne her familie. Det er en bog om kærlighed, revolution, chokolade og alle mulige vanvittige ting. En beskrivelse af en svunden tid og en slægt over en lang periode. Så på mange måder en rigtig interessant bog. 

Derudover skal jeg læse krimien Døden mellem linjerne af Elly Griffiths som jo gav os Ruth Galloway-serien. Den har fået sindssygt gode anmeldelser og så vidt jeg kan forstå en rigtig god start på en ny serie. Det skulle være en gotisk uhygge kombineret med en klassisk britisk krimi med en masse personer, som du kan sidde og gætte på undervejs. Den glæder jeg mig rigtig meget til.

Bogmarkedet hører gerne fra dig om dine læseplaner og bogoplevesler hen over sommeren. 

Foto: Kristian Sondt