Streamingtjenesten Nextory melder om en vækst på 69% i betalende brugere og løfter samtidig sløret for nogle af de tendenser man ser hos Nextory.

Ligesom Storytel har den svenske streamingtjeneste Nextory haft en god start på 2022, da antallet af betalende brugere er steget med 69% i forhold til første kvartal i 2021.

Stifter og adm. direktør hos Nextory, Shadi Bitar, udtaler i en pressemeddelelse:
– Med hensyn til nye brugere har vi haft den bedste start nogensinde på et nyt år, og vi har set, at vores kundeloyalitet har nået rekordhøje niveauer. Nu glæder vi os til sommeren, som er vores absolutte højsæson, og selvfølgelig resten af ​​året, hvor vi planlægger at lancere i flere lande. 

Udover at berette om vækst fremlægger streamingtjenesten også en rapport om nogle af de tendenser, man ser i sin data hos Nextory. F.eks. bruger hver fjerde lytter søvnfunktionen i Nextorys app dagligt, og forbruget af søvnhistorier er steget hurtigt i løbet af det seneste år.

Rapporten bringer også en status på danske vaner hos streamingtjenesten og hvor biografier er den mest populære genre Biografier, er Statskundskab den genre, der vækster mest. Jussi Adler Olsens Natrium Chlorid var den mest læste e-bog og Dobbeltliv af Iris Märtenson var dem populæreste lydbog.

Top 3 – Forfattere:
1. Jussi Adler-Olsen
2. J.K Rowling
3. Hella Joof

Top 3 – Oplæsere:
1. Githa Lehrmann
2. Thomas Gulstad
3. Morten Rønnelund

Mest søgte ord i Nextorys app:
1. Dianetik
2. Pottetræning
3. Natrium
4. Dårekisten
5. Hækle
6. Vittu
7. Meyermetoden
8. Midnatsbiblioteket
9. Bandeland
10. Dokumentar

Hele Nextorys rapport kan læses her: Nextorys Q1-rapport

Foto: Anna Ek