Mandag lancerede Indeks Retail et nyt butikskoncept og i den forbindelse har BogMarkedet henvendt sig til Kon-Turs kædechef for en reaktion.

Om Indeks Retails nye koncept udtaler kædechef for Kon-Tur Steffen Kjærulff Fjord:

“Vi hilser konkurrencen fra Indeks Retail velkommen, og føler os smigret af konceptet, som til forveksling minder om noget, vi kender fra Kon-Tur.”

Kon-Tur har i de seneste år vækstet i medlemsantalet og i følge Steffen Kjærulff Fjord er tilfredsheden stor blandt medlemmerne af Kon-Tur: 

“Vi har i en årrække konstateret at større grad af frivillighed, lokal tilpasning og mindre kædetopstyring er vejen frem. Vi har oplevet en stor vækst i Kon-Tur af butikker, der netop ønsker disse forbedringer for deres butik. Det at være købmand i egen butik, og at kunne sætte sit eget aftryk på sortiment, stil og udtryk er fremtiden. Vi gennemførte en medlemsundersøgelse blandt Kon-Turs 72 medlemmer i foråret 2021, som udover at vise stor tilfredshed med kæden, også tegnede et klart billede af at selvstændigheden kombineret med en landsdækkende bytteservice vægter højest for medlemmerne af Kon-Tur.”

“Vi har igennem en årrække markedsført Kon-Tur som ”Din lokale boghandel”, og det agter vi at fortsætte med på trods af, at Indeks Retail nu har valgt det beslægtede navn ”Din lokale boghandler”.

Læs også: Indeks Retail præsenterer nyt butikskoncept