Den svenske streaminggigant Storytel og den hollandske kommunikationsvirksomhed KPN indgår aftale.

De tre millioner bredbåndskunder i den hollandske virksomhed KPN, der er den førende leverandør af telefoni og IT-tjenester i Holland, kan se frem til at få adgang til Storytels hollandske lyd- og e-bogskatalog, der indeholder flere store lokale forfattere, skriver Storytel i en pressemeddelelse, og tilføjer, at det er første gang, at KPN har valgt at indgå et samarbejde med en lydbogsstreamingtjeneste.

– Dette er et strategisk træk og en mulighed på et af vores kernemarkeder. Sammen med KPN vil vi skabe stor værdi for de hollandske forbrugere ved at tilbyde et lokalt katalog med mere end 1 million lydbøger og bestsellere, siger Ana Julia “AJ” Ghirello, der er senior vicepræsident indenfor Global Partnerships hos Storytel.

Hos KPN er man glad for nu at kunne tilbyde en endnu bedre pakke til kunderne.

– Vores tid bliver stadig mere værdifuld, hvilket betyder, at vi er nødt til at træffe valg i al den information, vi modtager. Det forklarer, hvorfor lydbøger er blevet så populære på kort tid, siger Robin Clements, der er marketingschef hos KPN, og tilføjer:
– Ud over de bedste netværk tilbyder KPN også den bedste underholdning til vores kunder; et tilbud, der nu også inkluderer et premium-katalog med lydbøger fra succesfulde Storytel. Det lyder ikke bare som en god historie, det er en god historie!