Tredje og sidste(?) bog i Super 4 serien af Ry. Og selv om den starter hvor toeren slutter, så kan man godt læse den for sig selv, men man får meget mere ud af den hvis man har læst de første bøger, da man så allerede kender til hovedpersonernes kunnen. Vi er igen med på […]

Tredje og sidste(?) bog i Super 4 serien af Ry. Og selv om den starter hvor toeren slutter, så kan man godt læse den for sig selv, men man får meget mere ud af den hvis man har læst de første bøger, da man så allerede kender til hovedpersonernes kunnen.

Vi er igen med på et hæsblæsende eventyr. Denne gang forhøres de fire unge af en syg person. Han tester deres evner, der er forskellige sværhedsgrader og flere gange er det tæt på at gå galt. For det her er ikke for sjov og de kan reelt ende med at blive dræbt allesammen. Deres samarbejdsevner sættes på spil, deres liv sættes på spil og samtidig bliver de gentagne gange gasset, vækket, afhørt og ført sammen igen for at slås med forskellige typer robotter. Det lykkedes dem dog at komme fri og finde hinanden, men kan de komme væk fra stedet? Og hvad med dem der har bygget robotterne, som også er uskyldige? Kan de redde dem alle?

En spændende historie som fanger læseren og som henvender sig til unge og voksne. Man skal gerne kunne lidt engelsk da en del tale foregår på engelsk, men det gør egentlig ikke historien svær at forstå, for man får forklaret det meste undervejs. Der måtte gerne være læst korrektur en ekstra gang, men da det ikke skæmmer historien, så er det ikke noget man på den måde bider mærke i. Og historien i sig selv er bare spændende.

Her er spænding, uhygge, slåskampe, kærlighed og på en måde også en åbning til at der kan komme flere historier om de fire helte. Men ellers så er slutningen i hvert fald positiv omend åben.

Hele serien kan klart anbefales og bogen her kan også sagtens anbefales for sig selv, for det er altså en ret god historie man her får.

Anmeldereksemplar.

Lån bogen på Bibliotek.dk