For under et år siden etablerede Vigmostad & Bjørke og Coop Norge et samarbejde, der skulle tage markedsandele, men nu lukker man projektet.

Det norske forlag Vigmostad & Bjørkes streamingtjeneste Ebok.no indgik for ti måneder siden et samarbejde med Coop Norge, hvori de lancerede streamingtjenesten Coop Story. Tilbuddet skulle nå ud til Coops 1,9 mio., medlemmer og dermed skulle projektet udfordrer de etablerede tjenester på det norske marked, men til marts trækker man stikket. De nuværende brugere af Coop Story bliver i stedet tilbudt et abonnement på Ebok.no, der fortsætter som hidtil.

– Vi har haft et godt og tæt samarbejde med Coop og lukningen sker efter aftale med Coop. Responsen har ikke været så god, som vi havde håbet. Derudover har det været krævende at bruge ressourcer på at holde begge tjenester ved lige, samtidig med at Ebok.no fortsat fokuserer på at tage markedsandele. Vi har en klar plan om at fortsætte den vækst, og det vil vi naturligvis også primært fokusere vores ressourcer på, siger Lene Røren, chef for Ebok.no til Bok365.