Vintereventyr er en hyggelig samling af 12 eventyr, skrevet af 12 forskellige forfattere. De 12 forfattere har hver især vundet en skrivekonkurrence, og derved fået mulighed for at få udgivet deres eventyr. Alle eventyr kredser om temaet vinter og jul, og kan læses af børn såvel som voksne. De vil helt sikkert også egne sig […]

Vintereventyr er en hyggelig samling af 12 eventyr, skrevet af 12 forskellige forfattere. De 12 forfattere har hver især vundet en skrivekonkurrence, og derved fået mulighed for at få udgivet deres eventyr. Alle eventyr kredser om temaet vinter og jul, og kan læses af børn såvel som voksne. De vil helt sikkert også egne sig godt til højtlæsning. Det er korte, læstlæste eventyr – klassiske eventyr, med alle de ingredienser der skal til, for at skabe ægte eventyrstemning.

Fælles for de 12 eventyr er, at de handler om unge helte, prinser og prinsesser, der skal gå så grueligt meget igennem for at finde deres lykkelige slutning. Der er drager og onde dronninger og konger. Der er prøvelser, dilemmaer mellem det gode og det onde, og kampe for at bringe vinteren tilbage. Eventyrene har små tvist der gør dem anderledes og moderne; et inkluderer således global opvarmning, et andet medtager mobiltelefoner, mens et andet starter med et one-night-stand (dog beskrevet på en måde så selv børn kan være med). Andre er mere klassiske og indeholder eksempelvis onde stedmødre, tre opgaver der skal løses eller en søgen på den perfekte prinsesse.

Lån bogen på bibliotek.dk