Hvis der er noget Vitello elsker ved julen er det tanken om chokolade julekalender, slik, sne og drillenisser. Men det er heldigvis ikke det eneste der sker den her jul for Vitello, for han får også besøg af en mormor, prøver at lege pakkeleg, får store juletræer, går Santa Lucia, bliver kysset under misteltenen og […]

Hvis der er noget Vitello elsker ved julen er det tanken om chokolade julekalender, slik, sne og drillenisser. Men det er heldigvis ikke det eneste der sker den her jul for Vitello, for han får også besøg af en mormor, prøver at lege pakkeleg, får store juletræer, går Santa Lucia, bliver kysset under misteltenen og ikke mindst – oplever den store glæde ved at bygge en snemand, selvom det er tøvejr.

Vitello plejer at være en bog med en kort historie, men den her er lidt anderledes, da der i den her bog er 24 små julehistorier om Vitellos til tider vanvittige, men ret sjove påfund. Historierne er helt klart i Vitellos ånd og har det velkendte Vitello sprog, som man kun kan elske. Historierne er ikke super lange, så det er sagtens noget man kan overskue at læse højt, i en ellers travl december måned. Samtidig er den ikke vildt julet, så det er ikke en bog der udelukkende er sjov at læse i op til jul. Det gør den også lidt mere interessant at læse, for nogle gange kan det godt blive for meget med alle de julehistorier. Den her bog er et sjovt indspark, som kun kan anbefales, da den er sjov både for voksne og børn.

 

Kan endnu ikke lånes på biblioteket (28.oktober 2018)