Denne tegnede historie rammer ned i noget der gør ondt. Den rammer ned i et ulige forhold mellem en ung lidt naiv mand og en ældre etableret mand, som samtidig er så højt rangerende at forholdet ikke må slippe ud i medierne. Den rammer ned i en usikkerhed som unge der sælger deres krop nemt […]
The post Westend boy af Tomas Lagermand Lundme og Rune Ryberg first appeared on Bogrummet.

Denne tegnede historie rammer ned i noget der gør ondt. Den rammer ned i et ulige forhold mellem en ung lidt naiv mand og en ældre etableret mand, som samtidig er så højt rangerende at forholdet ikke må slippe ud i medierne. Den rammer ned i en usikkerhed som unge der sælger deres krop nemt kan komme ind i, fordi de tror der er ægte følelser bag den seksuelle ydelse de sælger. Og historien handler da netop også om at den unge mand tror, at nu skal han have et reelt forhold til kunden. De skal flytte sammen når de har rejst, men er det hele bare et skalkeskjul for den ældre mand? For kunden som udnytter den unge mand? Og hjælper det noget hvis andre blander sig? Det er et ømtåleligt emne, da mange i dagens samfund jo netop vælger at tjene lidt ekstra ved at sælge sex. Og denne historie viser så fint hvor galt det kan gå, når tingene ikke er som man håber.

Man får ondt af den unge mand og man håber han forstår, at der ikke er ægte kærlighed på spil. Men man bliver også vred over at det er så nemt at blive udnyttet. Især når man ikke er så gammel.

Det er en utrolig flot illustreret tegnet historie, og den rummer mange nuancer. Nogen mere eksplicitte end andre og den er bestemt ikke for sarte sjæle. Her er nøgenhed og kaos, følelser i udbrud og en afmagt så dyb, at man kan mærke den igennem papiret. Og man skal være forberedt på at bogen er lidt hårdere end man forventer. Den henvender sig til det voksne publikum, og til unge der udforsker eller leger med tanken om at sælge sin egen krop.

Men der er også noget hjertevarmt over historien, for man aner et håb for den unge mand hele tiden, selv om det hele virker håbløst.

En speciel bog som leger med psykens mange kringelkroge.

Anmeldereksemplar.

Lån tegneserien på Bibliotek.dk

 

The post Westend boy af Tomas Lagermand Lundme og Rune Ryberg first appeared on Bogrummet.