Den lokale litteraturfestival på Frederiksberg for børn er tilbage med temaet ‘Hands on!’

På Frederiksberg Hovedbibliotek lørdag d. 4. maj 2024 er der workshops, oplæsninger og flere andre ting, når LØVEHJERTE 2024 løber af stablen under temaet ‘Hands on!’.

På festivalen kan man bl.a. opleve forfattere som Kim Fupz Aakeson, Hanne Dagmar Raaberg, Kathrine Assels, Eva Tind og Kenneth Bøgh Andersen, og derudover kan familier få lov til at have ‘hands on’, når dygtige illustratorer og forfattere afholder kreative workshops på Frederiksberg Bibliotek.

Festivalen skaber læseglæde via det personlige møde med forfatterne og sætter fokus på forfatternes værker og personlige tilstedeværelse som en vej ind i litteraturen. Desuden bliver det muligt at tage litteraturen med hjem i form af bogbingo-gaver, der er doneret af  bl.a. Jensen & Dalgaard, Gyldendal, Gutkind, Avanti, Gads Forlag og Vild Maskine.

– Det er en stor glæde at byde velkommen til LØVEHJERTE for femte gang. Nu med en Klods Hans-nominering fra IBBY Danmark i lommen. Vi har i al beskedenhed skaffet et stjernehold til dagen og glæder os til at præsentere børn og familier på Frederiksberg for et sprudlende univers af historier, udtaler festivalleder Line Leonhardt i en pressemeddelelse.

I år får to skoler på Frederiksberg besøg af to huskunstnere, der vil give eleverne en introduktion til deres værker og afholde skriveworkshops med børnene forud for festivaldagen.

Arrangementet på Frederiksberg Hovedbibliotek er gratis for børn og deres forældre, hvor workshops dog kræver tilmelding på Frederiksberg Biblioteks hjemmeside.

Foto: Søren Rønholt (Line Leonhardt)